lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kuuluuko?

Hei taas, oon ihan unohtanut tänne kirjoittaa meidän kuulumisia.

Eli, saatiin koepalojen tulokset toissa viikolla ja niistähän ei yllätys selvinnyt sitten syytä tälle kaikelle. Eli toisinsanoen epätietoisuus jatkuu!

Viime maanantaina käytiin sitten kontrollissa ja lopetettiin antibiootit, mutta jatkettiin vielä kortisoonia, koska sitä ei voi lopettaa tuosta noin vain. Ja Bobilla vielä kutisee tuo kuonon päällinen (onneksi se ei ole auki!!) ja sitten se nuolee melkein koko ajan tuota nenän alusta ja huulia, joten ne on ihan rohtuneet..
Haettiin apteekista jotain rasvaa tuohon nenään, mutta ei se ainakaan auta yhtään mitään..nuoleminen vain jatkuu. Olen myös huomannut, että Bobilla hilseilee tuo pää jotenkin ihan tosi paljon. Ihan kummallista!!
Ostettiin Bobille myös pienenmpi kauluri, koska mikä meillä tota ennen oli käytössä on ihan jättikokoinen..tuo pienempi on ehkä hieman mukavampi. Meidän on nimittäin pakko sellainen laittaa, kun lähdetään pois kotoa..
en halua ottaa riskiä että Bobi on nenä auki kun tullaan kotiin.

Jos jotain hyvää, niin korvanlehdet on jo tosi hyvännäköiset, kunhan karvat on kasvaneet niihin takaisin niin ne on ok.

Mennään taas ensi maanantaina kontrolliin..katsotaan saadaanko minkään näköistä uutta tietoa mistään, olisi kyllä ihan tervetullutta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)