keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kontrolli + Koepalat

Tänään oli vihdoinkin Bobilla kontrolliaika ja koepalojen otto.
Mentiin lääkärille hiukan ennen kello 11 ja siinä sitten odoteltiin pieni hetki ennenkuin päästiin sisään. Bobihan oli taas ihan täpinöissään ja jouduttiin siitä sitten menemään hetkeksi pihalle jopa rauhoittumaan, kun samaan aikaan sinne tuli koirakaveri jota olisi ollut niin kiva päästä hieman haistelemaan...ja kun se hepulikohtaus tulee niin eihän siitä pääse sitten millään eroon, heh.

Oltiin siis hetki pihalla haukkaamassa happea ja sitten vihdoinkin päästiin tutkimushuoneeseen. Katsottiin läpi nuo kaikki ruvet yms ja nenä on jo todella paljon paremmassa kunnossa.
Katsottiin noita korvanlehtiä ja erite jotai niistä on valunut oli kasaantunut tosi ikävästi tuohon (kerroinkin tästä aiemmin) ja he lupasi putsata molemmat korvat.
Bobi sai rauhoitusaineen ja siinä meni noin 10 minuuttia ennenkuin se vaikutti, ja siltikin pää nousi aika reippaasti ylös. Vähemmän itsepäinen tapaus olisi varmasti vain kuorsannut siinä tyytyväisenä, mutta ei..ei meiän luupää :)
Jätettiin Bobi sitten sinne ja lähdettiin itse toimenpiteen ajaksi asioille.

Noin yhden aikaan haettiin potilas sitten kotiin. Aika tokkurassa Bobi oli, mutta silti piti innoissaan kiskoa autolle..sitten taas rauhoituttiinkin ja aika nuokuksissa ollaan oltu koko päivä.
Koepalat otettiin vasemmanpuoleisesta korvanlehdestä ja siinä on nyt tikit. Ne käydään poistattamassa noin viikon kuluttua. Koepalojen tuloksissa menee myös noin viikko, toivottavasti saadaan ne mahdollisimman pian.

Tänään tosiaan ollaan vaan levätty ja levätty lisää, pihalla ollaan vaan käyty tekemässä tarpeet ja sitten takaisin sisälle lepäämään. Huomenna on varmasti jo reippaampi päivä..vaikka taas ärsyttää tuo tötterö! Nukuttiin viime yö ilman tötsää ja ette usko miten onnellinen tuo koira oli..siinä hän sängyllä vaan retkotti jalat kohti kattoa ja kuorsas lujempaa kuin alakerran naapuri...

Reppana :( Nakukorva, tältä puolelta otettiin koepalat ja siinä näkyy myös nuo tikit.

Tänne jäi hieman enemmän korvakarvoja. Ruvet saatiin putsattua pois ja paraneminen voi alkaa!

Mutta pakko myöntää, että tää ottaa voimille.. Toivottavasti kaikki kääntyis pian parhain päin ja saatais elää ihan normaalia elämää..ilman tota häiritsevää tötteröä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)