sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Heipä hei!

Eipä meillä oikeastaan mitään uutta raportoitavaa tähän sairauskertomukseen tällähetkellä ole. Kuumeisesti odotellaan, että saataisiin jo kuulla koepaloista tuloksia. Huomenna soitan taas eläinlääkärille ja varaan aikaa kontrolliin ja tikkien poistoon.
Korvat on parantunut oikein kivasti ja nenä näyttää päivä päivältä paremmalta. Vielä en uskalla huokaista..

Viime yönä taas ajattelin, että täytyy lähteä johonkin päivystykseen, mutta onneksi se jäi sitten vain ajatuksen tasolle.
Bobi oli eilen nimittäin hetken aikaa ilman kauluria ja sillä välin hän kerkesi käydä syömässä kissojen vessasta paskat! (ja luulin tosiaan, että tästä oltiin jo päästy eroon..mutta ei sittenkään!!!)
Siksi osasinkin odottaa sitä löyhkäävää oksennusta jossain kohti iltaa, mutta  ei näkynyt. 
Yöllä sitten joskus hieman ennen kahta Bobi rupesi yökkimään ja se kyökki sitten semmosta vettä ja limaa ympäri kämppää..eikä tullut sitten niitä pökäleitä ulos mitä odottelin.. Yhdessä kohtaa oikeasti luulin että se tukehtuu... Onneks sitten ei kumminkaan... ajatukset vilisti kyllä aika lujasti, koska olin tosi tosi väsynyt. Bobi sitten pyysi ulos ja lähdettiin tarpomaan pitkin polkuja ihanassa räntäsateessa. Bobi sai hoidettua molemmat hätänsä ja sitten elämä helpottuikin kummasti. HUH!

Tänään käytiin aamulenkki hieman pidemmän kaavan mukaan, koska oli niin nätti ja aurinkoinen ilma. Muuten ollaankin vaan sitten nautiskeltu taas tästä rauhallisesta sunnuntaipäivästä ja arvatkaa..Bobi on ollut koko päivän ilman kauluria eikä se oli raapinut itseään yhtään! Ihanaa!
Nenä näyttää jo paljon paremmalta! 15.4.12


Korva josta otettiin koepalat. 15.4.12

Happy doggy! 15.4.12

Jos luit tämän niin vastaatko kyselyyn joka löytyy oikean puoleisesta sivupalkista Bobin kuvan alapuolelta, kiitos! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)