keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ystävyyden alku

Tänään sitten korkattiin Bobin kanssa pyöräily kausi. Vaikka en sitä pyöräilykypärää vielä saanutkaan, mutta pysyttiin kyllä hyvin pystyssä vaikka paikoitellen olikin vähän jäätä ja rosoista.
Muutama koirakin tuli vastaan ja en tajua kun ohitukset menee pyörän kanssa niin paljon paremmin kuin kävellen! Eli siis ihan hiljaa, tokihan Bobi hieman innostuu, mutta ei se mitenkään ylireagoi niinkuin kävelylenkillä.

Sitten erään mutkan takaa meitä vastaan tuli eräs mukava nainen ja hänen kultainennnoutajansa. Ihan miettimättä pysähdyttiin sitten moikkaamaan heitä, kun tiesin että heitä saa mennä moikkaamaan. Ollaan kerran aiemminkin tavattu.
Ensinnäkään Bobi ei vouhkannut yhtään eikä ollut yhtään jännittynyt, mitä se yleensä on jos jäädään moikkaamaan jotain toista koiraa. Siinä sitten aikamme juteltiin ja koirat alkoi sitten leikkiä! Ja Bobi ei ikinä leiki kenenkään kanssa! Ihme on siis tapahtunut. Oon nyt kyllä niin iloinen! Bobi taisi saada ihan oikean ystävän. Vaihdettiin myös puhelinnumerot tämän naisen kanssa jotta voidaan nähdä useammin ja koirat pääsee leikkimään yhdessä. Kivaa!

Viime sunnuntailta. Iloinen Bobi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)