torstai 8. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Kevät se tekee tuloaan ja sen huomaa myös meidän karvakorvan käytöksestä! Olisi niin paljon kivempi nuuskia kaikki puskat, pientareet ja viilettää vaan menemään..onhan se niiiiiin ihanaa kun aurinko paistaa ja linnut laulaa!! Ja ai että kaikkia ihania tuoksuja!
Ja ei, ei korvia tarvita näin keväällä..kunhan nenä toimii. Eli meillä riittää energiaa niin paljon, että sitä voisi jakaa vaikka muille..oisko vapaaehtoisia sitä vastaanottamaan?

Ootellaan jo innolla, että nuo jäät sulaisi pois niin uskaltauduttais lähteä juoksemaan ja pyöräilemään. Kävelykin tuottaa miulle jo vaikuksia, kun olen aika herkkä kaatumaan..joka talvi oon ollu tuolla kumossa. Tänä talvena en vielä..*kopkop* Ja pystyssä pysymistä ei ollenkaan edesauta se, että Bobilla on valtavat menohalut eteenpäin!

Löysin Bobille 2 uutta koirakaveriakin ja meidän pitäisi tässä pian treffailla. Toinen on sheltti ja toinen kultsu, eli ei liian isoja kavereita joten niitä ei tarvitse pelätä! Ja nyt jos nähdään usein niin päästään varmasti heidän kanssaan harjoittelemaan ohituksia ja muuta mukavaa.
Ulkona treenailun vastapainoksi oon sisällä antanut Bobille pikku pähkinöitä purtavaksi. Esim tungin aktivointipallon sisälle maksamakkaraa...ai miten se olikin kiva..ja aina se pitäisi täyttää uudelleen ja uudelleen. Oli pakko laittaa se kaappiin piiloon ettei se tyhjänä kiusaa tossa lattialla!



Nyt täytyykin painua Bobin kanssa iltapissalle ja sitten kömmitään peiton alle. Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)