sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Koirapuisto

Käytiin Bobin kanssa tänään koirapuistossa. Sovittiin viime viikolla kaverini kanssa, että nähdään sunnuntaina siellä ja tutustutetaan meidän koirat.
Bobihan ei ole oikein ikinä hiffannut, että miten siellä koirapuistossa ollaan. Se että saisi juosta niin paljon kuin sielu sietää ja voisi leikkiä kavereiden kanssa. Hän mielummin jolkottelee siellä itsekseen ja tutkii ympäristöä. Eikä näiden kahden leikistä sitten tullut mitään vaikka Mila, 7kk yritti kaikkensa jotta Bobi innostuisi, mutta ei..
Onneksi sinne sitten tuli muitakin ja Mila sai leikkiseuraa. Siellä oli nyt siis Bobin lisäksi kaksi mustaa koiraa ja saatiin sinne sitten vielä yksi kaveri lisää joka oli saman värinen kuin Bobi..........ja tätä koiraa meidän arvon herra sitten halusi mennä moikkaamaan oikein innostuneesti. Tultiin siihen tulokseen, että Bobi on väri rasisti.

Hengailtiin siellä ehkä joku tunti ja sitten lähdettiinkin jo kotiin..jos toinen ei viihdy niin turha sitten kiusata. On kuitenkin hyvä miun mielestä, että Bobi tapaa lajitovereita muutenkin kuin lenkillä. Ehkä jos alettaisi käymään säännöllisesti puistossa eikä vain silloin tällöin niin jonkun ajan päästä voisi olla ihan erilainen meininki. Tuo olisi tosi hyvää liikuntaa...juosta vapaana omaan tahtiin. Kamerakin oli mukana, mutta en sitten jaksanut hakea sitä autosta..
Siru ja Bobi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)