maanantai 6. kesäkuuta 2011

Päivä 7 ja 8

Nyt täytyy myöntää, että meinas epätoivo iskeä ja pahasti!

Sunnuntaina Bobin maha oli vielä löysällä, joten ei kauheasti annettu mitään syömistä. Palkaksi ihan vaan jotain pieniä murusia, että sai edes jotain makua.

En ymmärrä mikä siinä on kun ollaan koko porukka yhdessä lenkillä (mie, Jyri ja Bobi) niin Bobi menettää kuulonsa ihan kokonaan ja ei tunnu kiinnostavan pätkän vertaa koko touhu! Kun oon yksin sen kanssa niin kaikki menee vallan mainiosti.. ja Jyri kertoi samaa.
Noh, eilen katastrooffi lenkin jälkeen kun toivo oli jo menetetty.. päätin ottaa iltalenkille naksuttimen mukaan ja sehän toimi! Eli otettiin se sitten osaksi koulutusta..ihan omin nokkinemme.. katotaan mitä kouluttaja sanoo kun kerrotaan.

Tänään sitten lähdettiin taas porukalla kävelylle, naksutin mukana. Kuulo ja kaikki taas hävinnyt! Ja hirveä hepuli kun auto meni ohitse. Ohitettiin myös koira ja ei auttanut muu kuin istuttaa koira maahan ja siinä sitten odoteltiin, että toiset pääsi ohi. Hiljaa oltiin, jotain positiivista siis. No, loppumatka sitten vaan mentiin kotiin nopsasti.. välillä sain vähän kontaktia, mutta empä kehuis..

Tässä iltasella oli pakko taas lähteä kävelylle koko poppoon voimin, kun jäi niin huono fiilis tost aiemmasta. Tein taktisen teon ja otin makkaraa mukaan! Oli miten epäterveellistä vaan, mutta kyllä maistuu.. En tiiä johtuko tosta makkarasta vai mistä, mutta nyt meni koko lenkki niin hyvin! Bobi otti itse myös kontaktia tosi hyvin. :)) Ohitettiin koira, tosin otettiin välimatkaa, mutta oltiin taas hiljaa! Oi miten ihanaa :)
Onneksi saatiin tää menemään nyt hyvin! Voidaan hyvin mielin mennä unten maille ja jatkaa huomenna.
Kyllä minun muruni oppii <3

AIJUU, ps. Bobin maha oli tänään jo normaali, Huh! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)