torstai 2. kesäkuuta 2011

Päivä 4

AAAAAAAAAAARGH!

Nyt ärsyttää ja harmittaa ja suoraan sanottuna vituttaa!! Toi meidän kaksilahkeinen ilmoitti eilen illalla ettei hän aio lähteä! Ja syy on niin helvetin tyhmä etten edes kehtaa sitä tähän kirjoittaa.. Jäi sitten se reissu ja koulutus väliin. Tossa hän on nyt koko päivän pelannut tietokonetta ja puhunut paskaa kavereittensa kanssa.. että kai hän koki sen sitten tärkeämmäksi! (syy ei ollut toi).. Ja joo olisin voinut yksinkin mennä, mutta en tykkää ajaa yksin pitkää matkaa, kun lyhytkin tuottaa välillä vaikeaa. HUOH, hieman oli noloa perua toi juttu illalla! :( Onneks heinäkuussa on samainen kurssi myös täällä meillä ja sinne meen vaikka pää paketissa, ihana sama tuleeko toi yks mukaan.

Oli meillä Bobin kanssa silti ihan kiva päivä. Aamulenkillä tuli vastaan pari koiraa ja päästiin niiden ohi hiljaa, kontaktin kanssa! Wuhuu! Tosin kierettiin ne hieman kauempaa, mutta vähennän välimatkaa pikkuhiljaa. Ensimmäinen koira joka tuli vastaan meni vähän hutinaksi, mutta senkään kohdalla ei lähtenyt pihaustakaan. En kerennyt huomaamaan niitä ku ne oli just sellasen kuusiaidan ja mutkan takana..

Päivällä sitten lähdettiin koirapuistoon. Ja onneksi   siellä oli muutama muukin koira. Ei Bobia kauheesti jaksanut muut kiinnostaa, nuuhkas kaikki läpi ja sitten jatko omia juttuja. Eikä hän sitten kauaan jaksanut siellä juosta,  oltiin siellä joku +30 min ja lähdettiin sitten ajelemaan takaisin kotiin, mutta tulipahan käytyä!

Äsken käytiin taas lenkillä ja meni niin hyvin! Yhtään ei Bobi vetänyt hihnassa ja kontaktia otti koko ajan  =) Oon huomannut, että loppumatkasta se ottaa enemmän itse kontaktia eikä tarvi koko ajan sanoa. Koko ajan mennään kuitenkin parempaan! Tuli niin hyvä mieli :)
Toinen ihan väsähti taas eli jatkamme harjoituksia huomenna lisää! Illemmalla vielä on kuitenkin vuorossa pikku käppäily pihalla ennen yöunia.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)