lauantai 4. kesäkuuta 2011

Päivä 6

Viime yö sitten juostiin koko ajan ulkona, kun Bobilla oli maha sekaisin :( Muutaman kerran se myös oksensi.. sitä ei onneksi enää aamun jälkeen ole tullut. Mahakin alkaa olla jo normaali =) Paastopäiväksihän se sitten tänään meni, mutta ollaan saatu silti harjoiteltua.

Suurin osa ajasta on kyllä taas mennyt tänään siihen, että Bobi ettii hyvää paska paikaa, mutta niinkuin eilenkin niin kun asiat on hoidettu niin sitten voi keskittyä äiskäänkin. =)
Yksi huono juttu tänään kävi, olin nimittäin just saanut Bobin toimimaan hyvin ja hyvän kontaktin niin että se itse tajusi aina ottaa sen.. niin eikös Jyrin kaveri aja autolla ohi ja TÖÖÖTTÄÄÄ!!! Oon monta kertaa sanonut, että ei tööttää kun ajaa meidän ohi kun toi koira sekoaa... mut ei :( Noh, se harjoitus meni siinä.. käännyttiin sitten ympäri ja kierrettiin pidemmän kaavan mukaan kotiin että sain jonkun näkösen kontrollin takaisin ja kyllähän se sitten löytyi, HUH!

Ajattelin aloittaa barffauksen.. kuun lopussa (vasta) tulisi se auto josta niitä lihoja voi ostaa..Se käy kuukauden välein ja jos kerralla ostaa sen 1kk satsin niin luulis pärjäävän. Täytyy myös hommata sauvasekoitin, että voin tehdä kasvissoseita.. Meidän pitäisi saada pakastinkin niin saa niitä sitten sinne tehdä valmiiksi.

Toivotaan, että ensi yönä saadaan nukuttua, mie ja Bobi.. ettei masu vaivaisi enää. :(
Huomenna on pakko käydä pyöräilemässä tai juoksemassa, ettei ihan laiskituta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)