sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päivä kerrallaan

Päivä kerrallaan tassutellaan eteenpäin. Uusi ruoka on maistunut yllättävän hyvin. Syödään nyt siis Royal Caninin Gastro - Intestinal Low Fattia sekä nappula muodossa, että purkista. Tällä ruokavaliolla jatketaan ainakin pari kuukautta. Olen huomannut, että tuo ruoka pitää nälkää tosi huonosti poissa. Lisäsinkin Bobille yhden ruokinta kerran ja nyt on mennyt hiukan paremmin. Eli meillä syödään aamulla, päivällä ja vielä illalla.


Eilen meiltä loppui sitten antibiootti ja pahoinvoinninestolääke. Kortisoni annosta laskettiin taas perjantaina ja vielä pitäisi muutama viikko jaksaa sen kanssa ennenkuin voidaan se jättää kokonaan pois.
Perjantaina kävin hakemassa Bobille tuota purkkiruokaa ja samalla sain reseptin kipulääkettä varten, koska Bobilla on maha selvästi kipeä ja se on edelleen pinkeä kuin ilmapallo. Kaikki tarpeet on kyllä tulleet normaalisti ja ruoka maistuu, että en sitten tiedä. Kaipa se siitä tulehduksesta vain johtuu ja olihan ne arvot tosi korkeat. Samoin jokin neste oli kellertävää, en vain nyt saa päähäni, että mikä se oli nimeltään.

En muista kerroinko, kun Bobi nuoli toisen jalkansa hieman auki, kun siinä oli kanyylit silloin parina päivänä. Ensin näytti, että se antaa sen olla ihan rauhassa ja se paranee itsekseen.. mutta nyt tämän viikon lopulla huomasin, että se oli taas nuoltu ihan verelle. Olen siihen nyt laittanut Aloe Vera haudetta ja se on paljon parempi. Ilmakylpyjen ajan meidän on pakko pitää kauluria kaulassa, ettei Bobi vaan nuole sitä. Pian se on jo onneksi parantunut!

Tässä nyt kuulumiset lyhyesti. Ei meillä hengenhätää ole, mutta olisihan se jo mukava päästä normaaliin elämään ja pitkille lenkeille! Kaivataan molemmat sitä kovasti.

Nappisilmä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)