maanantai 25. kesäkuuta 2012

Moi

Pientä päivitys taukoa ollut.. Mutta eipä tässä kummempaa ole tapahtunutkaan. Bobi on voinut ihan hyvin eli tasaisesti mennään kohti parempaa.
Ruoka on maistunut hyvin..ehkä vähän turhankin hyvin, koska Bobille oli tullut lisää painoa kun kävimme viimeksi kontrollissa. Ja luulin tosissani, että Bobi on laihtunut... Pienensin annos koot ja olemme jo hieman pidentäneet kävelylenkkejä vaikkei vielä mitään raskasta lenkkeilyä saadakkaan harrastaa. Olen myös huomannut, että Bobin korvat on täynnä töhnää ja punaiset..ja olen aika varma, että se johtuu tuosta ruuasta. Vaihdetaan se sitten sopivampaan parin kuukauden päästä. Tarkistettiin korvat kontrollissa ja ne ei olleet tulehtuneet.

Nipsu :)

Teimme tässä vähän aika sitten reissun Lappeenrantaan ja tein sen päätöksen, että se oli Bobin viimeinen pitkä auto matka jos ei ole ihan aivan pakko ottaa sitä mukaan. Autolla matkustaminen Bobin kanssa on jotain niin hirveetä ja hermoja raastavaa, että ei kiitos. Ja se on Bobille itselleenkin ihan älyttömän stressaavaa. Ja pelkäsinkin mitä Bobin maha tykkää tosta matkasta, mutta kaikki meni ok. Huomasin vaan, että kun Bobi stressaa niin sen nenä menee punaiseksi..hiukan siis jännitin, että aukeaako se taas mutta ei auennut..huh!

Toinen iso muutos mikä meillä on tässä nyt tapahtnut on muutto uuteen kotiin. Muutimme viime keskiviikkona  rivitaloon ja saimme vihdoin oman pihan. Bobilla on vielä hiukan totuttelemista, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Nyt näkee ikkunasta ulos ja tottakai kaikki ohikulkijat pitää haukkua...ja jokainen rasahdus ja risahdus ilmoittaa. Saimme laitettua juoksunarun myös Bobille ulos :)

Hän auttoi pakkaamisessa.. omalla tavallaan :)
Nyt sitten pyrimme tekemään Bobin elämästä mahdollisimman stressitöntä. Toki, täysin stressitöntä siitä ei varmasti saa, mutta jos suurimmat saataisi karsittua niin hyvä.
Nyt painumme sateeseen iltapisulle.. heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)