torstai 30. elokuuta 2012

Moi!

En nyt muista kerroinko, kun Bobi tossa tiputti karvansa joku aika sitten..taisin mainita. No kuitenkin, nyt näyttää siltä, että karvat alkaa tulla takaisin. Toivon hartaasti, että saadaan vielä Bobilla nähdä ne maailman ihanimmat paksut ja tuuheat korvakarvat! Heh :)
Ja massaakin on alkanut tulla lisää. Haimatulehduksen jälkeen, kun laihduttiin aika rajusti. Nyt täytyy vaan olla tarkkana ettei tuu sitten liikaa sitä massaa ja painoa... Se kun tulee tosi helposti.

Nyt täytyy kumota tuo edellinen postaus! Sillä tänään, kun oltiin Bobin kanssa lenkillä ja käytiin katselemassa tuota meidän ohi virtaavaa jokea tapahtui jotain käsittämätöntä.

Siinä joen rannassa oli sellainen iso kivi johon Bobin kanssa mentiin istuskelemaan. Herra sitten siinä katseli aikansa jokea ja oli koko ajan sen näköinen, että kohta tuonne pulahdan. Tietysti ensin hän kasteli varpaansa ja veti sen äkkiä pois. Tätä tapahtui jonkin aikaa kunnes yht'äkkiä Bobi sitten päätti hypätä veteen! Onneksi en mennyt mukana, kun miulla oli hihna kädessä.. Siinä se mamman poika sitten räpiköi! Enkä oikeasti meinannut saada koiraa sieltä vedestä pois, kun olikin niiiin kivaa! Että olen ylpeä :)

Nyt meillä on sitten haiseva koira jonka kanssa täytyisi käydä suihkussa. Jippii!
Olisinkohan ihan hurja ja mentäisiin huomenna tuohon järvelle...josko Bobi uskaltaisi siellä käydä uimassa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)