maanantai 30. toukokuuta 2011

Päivä 1

Päätin nyt sitten aloittaa Bobille oman blogin. Pidän tätä lähinnä koulutus päiväkirjana johon sitten raapustan kaikki hyvät ja pahat tuntemukset.. onnistumiset ja epäonnistumiset. Pysyy sitten itsekkin kärryillä, että missä mennään!

Tänään siis oli kouluttajan kanssa ensimmäinen tapaaminen ja voin sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen. Hän saapui kello kolmen aikaan meille ja siitä sitten lähdettiin melkein heti kävelylle. Mentiin reittiä joka oli Bobille sekä meille tuttu. Siinä sitten juteltiin kaikkea asiaan liittyvää ja selvitettiin mistä käytös voisi johtua ja kerroin sen, että Bobin päälle on käynyt koira 2 kertaa lenkillä.. pienempänä ja sitten vähän isompana. Omasta mielestäni tää huono käytös sai alkunsa niistä ja hän oli samaa mieltä.
Kerran juttelin yhden kaikkitietävän kanssa tästä samasta aiheesta ja hän oli sitä mieltä, että ei koira muista sellaisia..... no tottakai se muistaa!!
Mutta takaisin asiaan. Oltiin jonkun matkaa menty niin sitten tulikin koira vastaan ja kouluttaja näki heti miten Bobi käyttäytyy. Nyt ei tosin alkanut niin pahaa meuhkaamista mitä joskus voi olla..vieraskorea ;) Kuitenkin matka jatkui ja seurattiin sitten yhtä toista koiraa joka meni meidän edellä. Bobista huomasi heti että se oli jännittynyt..sen edellä menevän koiran takia siis.

Kouluttaja otti sitten hetken päästä hihnan ja näytti meille miten aletaan harjoitella. Ja harjoitushan oli ihan helppo, kun Bobi ottaa kontaktia ja kääntyy taluttajaa päin niin sitten palkitaan. Meni hetki ennenkun itte tajusin homman..heh.. käsi meinas koko ajan mennä taskuun vaikka se nami täytyy ottaa sieltä vasta sitten kun kontakti on otettu! Mutta ei tässä auta muu kuin harjoitella kovasti ja vielä enemmän.
Kouluttaja ehdotti meille myös koirajuoksua! Ja innostuin siitä kovasti, saan häneltä ostettua valjaat sun muut varusteet =) Ja myös pyöräily on hyvä juttu jota ollaankin jo harrastettu! Ja voidaan mennä myös niin että Bobi vetää.. saadaan pahimmat höyryt ulos. 

Torstaina tosiaan lähdetään sitten Tampereelle ohitus ja hihna koulutukseen. Samaisen kouluttajan pitämä :) En malta odottaa, jäi jotenkin niin hyvä fiilis tästä päivästä. Tästä on hyvä jatkaa! Ja Bobi ei ole kuulema ollenkaan mahdoton tapaus.. voidaan edetä ihan hissukseen, kun meillä ei olla mitenkään agressiivisia tai mitään muuta sellaista, hiljaa hyvä tulee =)

Herra pääosanesittäjä on myös samaa mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)